Aca Lukas ne zna kada su mu deca rođena

Loading…

Aca Lukas je na TV “Pink” izjavio da je normalno što ne zna datume rođenja svojih naslednika – Miljane, Lazara, Andreja i Viktorije. Ni njegov sin Andrej nije znao kada mu je otac rođen.

U poslednje vreme, Aca Lukas gde god da se pojavi, napravi neki skandal. Nakon što je na televiziji “Hepi” izrazio govor mržnje prema LGBT populaciji, a zatim pokušao da se na sve moguće načine opere u medijima, pevač je sada mnoge šokirao time što se ponosi što ne zna kada su mu deca rođena.

Naime, u emisiji kod Ognjena Amidžića je gostovao sa sinom Andrejom Lukom, koji je počeo da se bavi pevanjem, i na pitanje “Kada ti je tati rođendan”, mlada zvezda u usponu nije znala odgovor.

– Znao sam da je novembar, ali nisam znao koji tačno – rekao je Andrej nakon što mu je otac otkrio kada je rođen, a Vuksanović je hteo da odbrani naslednika.

– Pa normalno… Najbolje da znamo sada ko je kada rođen! Pa ja imam četvoro dece, pobrkao sam sve…- rekao je Lukas i šokirao mnoge roditelje koji su gledali pomenutu emisiju.

Kao i uvek kada kaže nešto što izazove osudu javnosti, Aleksandar Vuksanović proba da okrivi nekoga drugog.

– Sad će naravno odmah zlonamerni mediji da kažu kako Lukas ne zna i nema pojma koje mu je detetu omiljeno jelo. Po meni dokazivanje, ili nedokazivanje, ljubavi nije što ja ne znam šta on voli da jede, to je besmisleno – odmah je izjavio.

Loading…

loading…


Loading…

(Visited 62 times, 1 visits today)